Takk til leserne for gode og nyttige tilbakemeldinger

Fra redaksjonen

Takk til leserne for gode og nyttige tilbakemeldinger

Tidligere i år gjennomførte Bioingeniøren en leserundersøkelse. Jeg vil takke alle som svarte på den, dere har gitt oss tips og tilbakemeldinger som vil hjelpe oss å lage et enda bedre blad.

Publisert

Endret

Av SVEIN A. LILJEBAKK, ansvarlig redaktør

(Dette er en lederartikkel. Lederen gir uttrykk for tidsskriftet Bioingeniørens mening om et aktuelt tema.)

FOR ALLE som jobber med Bioingeniøren er det godt å se at tilfredsheten med produktet er stor. De aller fleste leserne svarer at de er fornøyde, at Bioingeniøren er et viktig medlemstilbud og at bladet er troverdig og seriøst. Og det er veldig hyggelig at åtte av ti svarer at Bioingeniøren styrker deres yrkesidentitet.

ETTER MANGE ÅR med digitalisering og sosiale medier, er det interessant at papirutgaven fortsatt står svært sterkt. Faktisk sier 60 prosent – akkurat like mange som ved leserundersøkelsen i 2019 – et kontant nei til å greie seg uten papirutgave. Bare 14 prosent sier tydelig ja til å kutte papirutgaven.

NOEN LURER imidlertid på om det ikke er dyrt for NITO å holde en papirutgave gående. Det er det heldigvis ikke, for Bioingeniørens papirutgivelser finansieres av bladets annonseinntekter. Per i dag lever altså papirutgaven i beste velgående, og en heldigital fremtid ser ut til å være langt unna – om den i det hele tatt kommer. Kanskje vil det alltid være mange som foretrekker å lese sitt tidsskrift et annet sted enn på skjerm?