Takk for meg!

Fra redaksjonen

Takk for meg!

Det har vært en interessant jobb, til tider krevende – men først og fremst veldig morsom!

Publisert

Endret

Av GRETE HANSEN, journalist

I 39 ÅR HAR JEG - mer eller mindre – vært knyttet til tidsskriftet Bioingeniøren, både som journalist og redaktør. Det har vært 39 begivenhetsrike år med mange endringer både i faget og for tidsskriftet. I dag tillater jeg meg å klappe meg selv på skulderen og si; ikke så verst jobba. Sammen med kollegene mine har jeg fått være med på å utvikle Bioingeniøren til det vitenskapelige, moderne tidsskriftet det er i dag.

DET HAR VÆRT INTERESSANT, til tider krevende – men først og fremst veldig morsomt! Det har vært et privilegium å få slippe inn i det innerste på laboratorier, utdanninger, kontorer og pauserom. Der har ansatte og studenter fortalt om fag og arbeidsforhold. Om gleder og frustrasjoner. Det har gitt meg gode, og ikke minst meningsfulle arbeidsdager.

SÅ TAKK TIL DERE ALLE DER UTE som har sagt ja til besøk og intervju og som har delt tanker og hverdager med meg opp gjennom årene. Takk til trofaste lesere, spesielt dere som har gitt tilbakemeldinger – ris og ros. Og en kjempetakk til fagartikkelforfattere og spaltister.

NÅR MAN FØRST HAR BESTEMT SEG for å slutte i en så pass givende jobb, er det godt å vite at framtida er i de aller beste hender. Bioingeniøren har en solid redaksjon som kommer til å sette alt inn på å utvikle bladet videre. Lykke til med det – og tusen takk for meg!

Les også

Generasjonsskifte i Bioingeniøren

Stikkord:

Journalistikk, Tidsskriftet Bioingeniøren